Linds Kök on tarjonnut unohtumattomia elämyksiä vuodesta 2005 saakka. Eräs vanhempi rouva totesi nauttiessaan ateriaansa auringonsäteiden siivilöityessä lasikaton läpi: ”Tämän täytyy olla paratiisi!” Haluamme, että sinäkin olet samaa mieltä.

Olet tervetullut meille kaikissa mielentiloissa. Voit tanssia graniittilattian halki häähumussa tai muistella surun murtamana pois mennyttä läheistäsi. Olet tervetullut meille myös tavallisen arjen keskellä – silloin, kun haluat nauttia ystäviesi seurasta tai kun kaipaat kokoukseesi uutta energiaa luonnon läheisyydestä.

Meillä kasvaa kaikkea banaaneista ja viikunoista japaninmispeliin ja persikkaan. Voit kuvitella matkustaneesi maailman ympäri, vaikka pakkanen pistelee poskissa heti, kun astut ulos ovesta. Rakkautemme kasveihin sekä vuoden ympäri pölyttävät mehiläiset takaavat, että kasvimme kukkivat myös talvella.

Kesällä lasitettu terassimme, jonka sivut voidaan avata, on kaikkien suosiossa. Voit vilvoitella sitruspuiden katveessa tomaattidrinkkiä siemaillen. Terassin erikoisvalmisteisissa pöydissä sitruspuut kohoavat yllenne pöytälevyn keskeltä.

Puhtaus ja laatu ovat meille tärkeitä – ruoan on oltava yhtä hyvää joka päivä. Sen sijaan emme vaadi mitään asiakkailtamme ─ haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi ja saavut paikalle omana itsenäsi. Ei haittaa, vaikka noudatat erityisruokavaliota tai olet allerginen, me huomioimme aina asiakkaidemme erityistarpeet. Erikoisannokset on tosin tilattava etukäteen.

Meillä voit olla varma, että ruoka on valmistettu itse alusta lähtien. Haluamme todistaa, että ruoan valmistaminen yksinkertaisista raaka-aineista mutta uudella tavalla on mahdollista. Emme koskaan käytä yhteen ruokalajiin turhan monia mausteita, mutta yhdistelemme raaka-aineita ennakkoluulottomasti. Voimme luvata, että kasviksista valmistetut jälkiruokamme maistuvat paremmilta kuin uskotkaan. Kuuluisa tomaattipannacottamme on asiakkaidemme kestosuosikki!

Olemme todistetusti erityisiä. Meidät on mainittu yli sadassa erilaisessa lehtiartikkelissa, olemme mukana Lonely Planetin listaamien Suomen 16 parhaan ravintolan joukossa, ja Thrillist on valinnut meidät niiden eurooppalaisten ravintoloiden joukkoon, joissa kannattaa listan mukaan ehdottomasti vierailla. Olemme ylpeitä ravintolastamme ja teemme kaikkemme, jotta haluaisit ehdottomasti tulla meille uudestaan!

Yritys

TIETOA OMISTAJASTA

 • Ravintolan omistaa Maria Berg, joka on kasvanut Bäcklidenissä, Närpiössä.
 • On työskennellyt aikaisemmin kokkina Närpiössä ja Ruotsissa.
 • On ollut aikaisemmin mukana pitopalvelualalla.
 • Kasvihuoneviljelijä vuodesta 1993.
 • Sai Suomen ruotsinkielisen Marttaliiton ruokakulttuuristipendin vuonna 2006.
 • Sai Vuoden yrittäjä -palkinnon vuonna 2008.
 • Rakastaa tehdä kokeiluja tomaatilla sekä yhdistellä erilaisia raaka-aineita.
 • Täältä voit lukea lisää Mariasta.

PALKINNOT JA HUOMIONOSOITUKSET

 • Ravintola on huomioitu yli sadassa erilaisessa lehtiartikkelissa, radio-ohjelmassa sekä televisiossa.
 • Linds Kök valittiin mukaan Lonely Planetin Suomen 16 parhaan ravintolan listalle vuonna 2015.
 • Vuonna 2016 mukana Thrillistin listalla niiden eurooppalaisten ravintoloiden joukossa, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Listalle valittiin yksi ravintola jokaisesta EU-maasta, ja Linds Kök valittiin Suomen edustajaksi.