Lindin erikoisbuffetti on erinomainen valinta isommille ryhmille, jotka haluavat tehdä tilauksen mahdollisimman näppärästi. Ryhmänjohtajan ei tarvitse selvittää etukäteen, mitä ryhmän kukin jäsen aikoo tilata. Täältä voit lukea lisää Lindin erikoisbuffetista.

Mikäli haluatte pöytiintarjoilun, voitte valita erikoisateria neuvottomille, joka sisältää noin viisitoista eri ruokalajia seurueenne jaettavaksi. Toinen vaihtoehto on seitsemän ruokalajin tomaatti- ja kurkkumenu, jonka kaikki ruokalajit sisältävät joko tomaattia tai kurkkua. Jos olet kiinnostunut perinteisestä menusta, joka sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan, voimme tarjota kolmen ruokalajin menun. Voit myös valita erityisen tapasmenumme. Kaikki menumme on tilattava etukäteen.

Jos haluta järjestää kasvihuoneravintolassamme häät tai muistotilaisuuden, tilan saa halutessaan tulla koristelemaan etukäteen. Tämä tosin edellyttää, että ravintolassa ei ole samanaikaisesti muita seurueita. Omien alkoholijuomien tuominen ravintolaan ei ole sallittua, mutta meillä on anniskeluoikeudet ja tarjoilemme alkoholia tilauksenne mukaan.

Ravintolamme löytyy helposti, sillä se sijaitsee parin sadan metrin päässä valtatie 8:sta. Ravintolan ulkopuolella on suuri pysäköintialue, jossa on tilaa useammille linja-autoille ja autoille samanaikaisesti. Ravintolaan pääsee helposti pyörätuolilla.

Meillä on kaksi WC:tä, joista toinen soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Asiakkaat saavat tarvittaessa käyttöönsä myös hoitopöydän.

Jos ryhmänne haluaa tutustua kasvihuoneravintolaamme paikan päällä, tällainen esittely on mahdollista järjestää.

Juhlat, häät ja muistotilaisuudet