Linds Kökin tomaatti- ja kurkkumenun ruokalajit sisältävät kaikki tomaattia tai kurkkua jossakin muodossa. Menuun kuuluu kaksi alkuruokaa, kolme lämmintä ruokaa ja kaksi jälkiruokaa. Tomaatti- ja kurkkumenua maistettuasi ymmärrät, että tomaatti ja kurkku ovat erinomaisia perusraaka-aineita riippumatta siitä, onko kyse suolaisesta tai makeasta ruoasta. Tomaatti- ja kurkkumenun toteutumisen edellytyksenä on, että seurueessasi on vähintään kuusi henkeä ja että ravintolaan on tehty muita samanaikaisia varauksia niin, että vieraiden yhteenlaskettu määrä on vähintään 15 henkeä. Vaihtoehtoisesti toteutumisen edellytyksenä on, että seurueesi on valmiiksi 15 hengen kokoinen.

Seitsemän ruokalajin tomaatti- ja kurkkumenu varataan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Huomioittehan, että sähköpostitse tehty varaus on voimassa vasta, kun olette saaneet varausvahvistuksen. Muistattehan ilmoittaa mahdolliset allergiat/erikoisruokavaliot etukäteen. Jos joku ryhmästä peruu tulonsa, ottakaa meihin yhteyttä viimeistään 6 tuntia ennen varattua vierailua. Muuten veloitamme varattua henkilömäärää vastaavan summan.

Alkuruoat:
Kermainen tomaattikeitto oliiveilla ja fetajuustolla
Kanapeet graavatulla lohella ja valmistamillamme säilötyillä kurkuilla

Lämpimät ruokalajit:
Paistettua kala ja kermakukku tillilla
Porsaanfileetä, tomaatti kermakastikella ja tomaatti gratinoitua rikottuja perunoita
Häränfileetä tomaatti-yrttikastikkeessa, tomaatti-peruna gratiini

Jälkiruoat:
Tomaattipannacotta
Kurkkujäätelöä kurkkukastikkeessa

Seitsemän ruokalajin tomaatti- ja kurkkumenu: 68 €

Seitsemän ruokalajin tomaatti- ja kurkkumenu