Voit tilata vähintään 25 hengen seurueellesi lounaan etukäteen koko vuoden lukuun ottamatta juhannuksen jälkeisiä seitsemää viikkoa, jolloin lounaallemme ei oteta vastaan pöytävarauksia. Jos ryhmänne on pienempi, ottakaa silti yhteyttä, koska voitte mahdollisesti tulla lounaalle jonkin toisen ryhmän kanssa samaan aikaan. Aina kannattaa kysyä! Lue lisää kohdasta Lounas bussiryhmille. Lounas on ilmainen linja-autonkuljettajille, ja yli 35 hengen ryhmän matkanjohtaja saa myös aterioida veloituksetta.

Bussiryhmät voivat nauttia halutessaan nauttia lounaan sijasta jonkin menuistamme, joita ovat Lindin erikoisbuffetti, epävarman erikoismenu, seitsemän ruokalajin tomaatti- ja kurkkumenu, kolmen ruokalajin menu sekä tapasmenu.

Ravintolamme löytyy helposti, sillä se sijaitsee parin sadan metrin päässä valtatie 8:sta. Ravintolan ulkopuolella on suuri pysäköintialue, jossa on tilaa useammille linja-autoille ja autoille samanaikaisesti. Ravintolaan pääsee helposti pyörätuolilla.

Meillä on kaksi WC:tä, joista toinen soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Asiakkaat saavat tarvittaessa käyttöönsä myös hoitopöydän.

Jos ryhmänne haluaa tutustua kasvihuoneravintolaamme paikan päällä, tällainen esittely on mahdollista järjestää.

Bussiryhmät