Kasvihuoneravintolamme on viehättävä kokouspaikka. Voit rentoutua vehreässä ympäristössä ja olla varma, että kokoukset tuottavat tulosta. Kun neuvotteluita käydään kukkivien hedelmäpuiden katveessa, ei vaativinkaan tapaaminen tunnu pitkäveteiseltä tai uuvuttavalta. Tunne on yksinkertainen ─ tänne haluat jäädä!

Kasvihuoneravintolamme ei ole pelkästään miellyttävä kokemus kokoukseen osallistuville, vaan toimiva valinta myös tapaamisen järjestäjille. Saamme usein palautetta, että kokousten järjestäminen tiloissamme kannattaa, sillä konseptimme houkuttelee paikalle paljon osallistujia.

Meillä kokoukseen osallistujat eivät sulkeudu erilliseen kokoustilaan, vaan saavat koko kasvihuoneen käyttöönsä. Tilaa on 88 hengelle ja pöytiä ja tuoleja voi helposti siirrellä kulloisenkin tarpeen mukaan. Saatte käyttöönne myös projektorin ja projektorikankaan sekä langattoman netin ja mikrofonin. Kevään, kesän ja alkusyksyn aikana saatte kokoustaa omassa rauhassa lasitetulla terassillamme, jos kokous ajoittuu samanaikaisesti muiden varausten kanssa. Tiloissamme on miellyttävä akustiikka ja ympärillä vallitseva hiljaisuus kertoo luonnon läheisyydestä. Tarjoamme puitteet suurille päätöksille!

Päiväkokouspakettimme sisältää aamiaisen, johon kuuluu kahvia tai teetä sekä kolmen täytevaihtoehdon voileipiä kalalla, lihalla, juustolla, kasviksilla ja tomaattikastikkeella. Aamiaisen jälkeen vuorossa on herkullinen lounas, jolla tarjotaan lihaa, kalaa, hedelmiä ja kasviksia sekä kahvia. Iltapäivällä on makean leivonnaisen ja kahvin tai teen vuoro. Leivonnaisen sijaan voitte halutessanne valita suuren kulhollisen eksoottisia hedelmiä, keksejä ja suklaata.

Päiväpaketti edellyttää vähintään 15 osallistujaa. Varaus tehdään puhelimitse tai sähköpostitse. Huomioittehan, että sähköpostitse tehty varaus on voimassa vasta, kun olette saaneet varausvahvistuksen. Muistattehan ilmoittaa mahdolliset allergiat/erikoisruokavaliot etukäteen. Jos joku ryhmästä peruu tulonsa, ottakaa meihin yhteyttä viimeistään 6 tuntia ennen varattua vierailua. Muuten veloitamme varattua henkilömäärää vastaavan summan.

Päiväkokouspaketti: 15 henk. / 60€/henk.

Isompia ryhmä kysymys tarjouspyyntöjä

Jos kokous järjestetään ilta-aikaan, voitte valita haluamanne menun ja maksaa ainoastaan ruoasta. Tutustu menuihin.

Konferenssit & kokouspaketit