Vår växthusrestaurang är en attraktiv mötesplats. I vår lummiga miljö kan du slappna av på riktigt, och mötet resulterar i en bedrift. Här sitter du under blommande fruktträd och mötet blir varken långdraget eller tröttsamt. Det känns enkelt ─ här vill du stanna!

Växthusrestaurangen är inte bara attraktiv för dig som mötesdeltagare, utan också för dig som arrangör. Vi får ofta höra att det är effektivt att ordna möten hos oss – vårt koncept lockar många deltagare.

Hos oss behöver ni inte vara instängda i något särskilt mötesrum, utan hos oss får ni hela växthuset för er själva. Här finns bord och stolar för 88 personer som enkelt går att flytta, projektor och projektorduk, samt trådlöst nätverk och mikrofon. Under vår, sommar och tidig höst får ni sitta ensamma på vår inglasade terrass om mötet sker i samband med andra bokningar. Akustiken är behaglig, och närheten till naturen gör sig påmind genom tystnaden. Här har ni möjlighet att göra stordåd!

I vårt mötespaket dagtid ingår frukost i form av kaffe eller te och en trerätters smörgås med fisk, kött, ost, grönsaker och en tomatsås. Frukosten följs av en läcker lunch i form av kött, fisk, frukt och grönsaker, samt kaffe. Slutligen serveras ett sött tomatbaserat eftermiddagsbakverk och kaffe eller te, alternativt ett stort fat med exotiska frukter, kex och choklad.

Mötespaket dagtid kräver ett antal på minst 15 personer. Möten bokas per telefon eller via mail. Observera att bokningar via mail är reserverade först då du får en bokningsbekräftelse. Kom också ihåg att meddela eventuella allergier/dieter på förhand. Om avbokningar sker inom gruppen måste ni ta kontakt med oss senast 6 h före det inbokade besöket, annars debiteras summan för det antal ni bokat.

Mötespaket dagtid 15 personer / 60€/pers.

Vid större antal begär offert

Om ni ordnar möte kvällstid har ni möjlighet att boka den meny ni själva behagar, och då betalar ni endast för maten. Se övriga menyer.

Möten- och konferenspaket