Erikoisateria neuvottomille sopii sinulle, joka et tiedä mitä haluaisit syödä. Voimme luvata, että menu sisältää ruokalajeja, joita et ole maistanut koskaan aikaisemmin. Menu vaihtelee, mutta voit olla varma, että se sisältää aina häränfileetä, sianlihaa, lohta, kanaa, katkarapuja, kasvisruokalajeja ja erilaisia kastikkeita sekä kaksi jälkiruokaa. Menun tilaamisen edellytyksenä on, että seurueessasi on vähintään 15 aikuista tai että olette valmiita maksamaan 15 aikuisesta.

Aterian aikana tarjoilemme noin viisitoista erilaista ruokalajia pöytään sopivin väliajoin. Otat itsellesi ja annat tarjoiluastian eteenpäin pöytänaapurillesi. Tämä menu on täydellinen valinta, jos haluat kokea uusia makuyhdistelmiä ja lähteä kotiin kylläisempänä kuin koskaan aikaisemmin.

Erikoisateria neuvottomille varataan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Huomioittehan, että sähköpostitse tehty varaus on voimassa vasta, kun olette saaneet varausvahvistuksen. Muistattehan ilmoittaa mahdolliset allergiat/erikoisruokavaliot etukäteen. Jos joku ryhmästä peruu tulonsa, ottakaa meihin yhteyttä viimeistään 6 tuntia ennen varattua vierailua. Muuten veloitamme varattua henkilömäärää vastaavan summan.

Erikoisateria neuvottomille: 48 €

Erikoisateria neuvottomille