Kom ihåg att boka bord på 040-5108124 eller på info@lindskok.fi. Observera att en bokning via epost är giltig först när du fått boknings bekräftelsen. Kom ihåg att meddela eventuella allergier i förväg. Om avbokningar sker inom gruppen måste ni kontakta oss på telefon senast 6 timmar före det inbokade besöket ,annars debiteras summan för det antal ni har bokat.

FARSDAGSBUFFE  38€/pers. Barn 3-10 år 14.50€

och allt är förstås hemlagat

Olika härliga sallader sallader

Frukter & meloner

Grisfile på rödvinsås & Bearnisesås

Rostade rotsaker

Chiligrillade  revbenspjäll

Köttbullar

Potatisgratäng

Kokt potatis

Varmröktlax med senapsås

Hummer strömming

Kryddpepparströmming

Citronmarinerad gravad lax

Ägghalvor med räkor & majonnäs

Brieost med plommon-romsylt

Bröd och smör

Kaffe ,te , marängtårta med rabarber & jordgubbe

 

JUL ALA CARTE

Tre rätters meny

Ni får själva kombinera ihop er tre rätters meny från nedan, priset blir vad varmrätten kostar

Samma mat till hela gruppen

Förrätt 1. Gravad lax tartar,maltbröd, wasabimajonnäs,ruccola olja,citron, löjrom

             2, julskagen med pepparrot, grönkål och rosepeppar

             3. Varmröktlaxröra på jullimpa med inlagd färskgurka

            4. Maltbröd,matjessill,äggcreme, rödlök, bryntsmör

Varmrätt 1. Oxfile med mustig grönsalsrataouile. sirapskålrot, dragonrostade morötter och                               potatisgratäng    54€

               2. Grisnoisetter med plommongräddsås, grönkål, valnötter och tranbär,                                                 hasselbackspotatis 48€

               3. Lax på planka med hjortrongräddsås, grillad tomat,broccoli,

                  dushesspotatis   50€

Dessert: 1. Julpavlova med plommonromsylt och vispad ostcreme

                2. Mjuk chokladkaka med choklad-baileysås och vispad grädde

                3.Sockerkaka, äppelkompott, sirapsgrädde, mandel cranch

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tema-meny