Den villrådiges specialmenyn är som handen i handsken för dig som inte vet vad du vill äta, och vi kan lova att det finns rätter som du tidigare aldrig smakat. Menyn varierar och vi har därför ingen fast meny, men du kan vara säker på att det alltid ingår oxfilé, fläsk, lax, kyckling, räkor, grönsaksrätter och olika såser, samt ett par efterrätter. För att ha möjlighet att beställa menyn krävs det att din grupp är minst 15 vuxna, eller att ni är villiga att betala för 15 vuxna.

Under middagen serverar vi runt femton olika rätter till ditt bord i lämplig takt – du tar åt dig och skickar serveringsskålen vidare till din granne. Den här menyn är perfekt om du vill uppleva nya smakkombinationer och gå hem med en mättnad som du tidigare inte upplevt.

Boka per telefon eller via mail. Observera att bokningar via mail är reserverade först då du får en bokningsbekräftelse. Kom också ihåg att meddela eventuella allergier/dieter på förhand. Om avbokningar sker inom gruppen måste ni ta kontakt med oss senast 6 h före det inbokade besöket, annars debiteras summan för det antal ni bokat.

Den villrådiges specialmeny: 48 €

Tryck på länken nedan för att se övriga specialmenyer:

Trerättersmeny
Sjurätters tomat- och gurkameny
Tapasmeny
Julmeny

Den villrådiges specialmeny