Voit tilata vähintään 25 hengen seurueellesi lounaan etukäteen koko vuoden lukuun ottamatta juhannuksen jälkeisiä seitsemää viikkoa, jolloin lounaallemme ei oteta vastaan pöytävarauksia. Jos ryhmänne on pienempi, ottakaa silti yhteyttä, koska voitte mahdollisesti tulla lounaalle jonkin toisen ryhmän kanssa samaan aikaan. Huom. Talviaikaan lounasta ei voi varata sunnuntaille, mutta silloin tarjolla on Lindin erikoisbuffetti tai jokin muista menuistamme.

Etukäteen varauksen tehneille lounasryhmille katamme pöytään kala- ja liharuokalajeja, hedelmiä ja useita erilaisia salaatteja. Lounaaseen sisältyy myös leipää ja voita, sekä vettä, kotikaljaa ja mehua. Jälkiruoaksi lounaalla on tarjolla kahvia tai teetä sekä tomaatista tai kurkusta valmistettu makea jälkiruoka.

Bussiryhmien lounaat varataan talviaikaan puhelimitse tai sähköpostitse. Huomioittehan, että sähköpostitse tehty varaus on voimassa vasta, kun olette saaneet varausvahvistuksen. Muistattehan ilmoittaa mahdolliset allergiat/erikoisruokavaliot etukäteen. Jos joku ryhmästä peruu tulonsa, ottakaa meihin yhteyttä viimeistään 6 tuntia ennen varattua vierailua. Muuten veloitamme varattua henkilömäärää vastaavan summan.

Lounas talviaikaan: 22€
3–10-vuotiaat lapset: 10,50 €

Lounas bussiryhmille