Linds buffé är ett utmärkt val för större grupper som vill göra beställningen smidig – du behöver som gruppsamordnare inte på förhand gå igenom vad ditt sällskap vill beställa. Här kan du läsa mer om Linds buffé.

Vill ni hellre ha maten serverad till bordet kan ni prova den villrådiges specialmeny där ditt sällskap får dela på ungefär femton olika rätter, eller en sjurätters tomat- och gurkameny där alla rätter innehåller tomat eller gurka. Om du är intresserad av en traditionell meny med förrätt, varmrätt och efterrätt finns vår trerätters meny till förfogande. Alla våra menyer ska förbeställas.

Om du vill ordna bröllop eller en minnesstund i vår växthusrestaurang är det möjligt att komma och dekorera på förhand om ni så önskar, men då gäller det att inte andra grupper är i restaurangen samtidigt. Ni får inte ta in egen alkohol i restaurangen, men vi har alkoholtillstånd och serverar den alkohol ni beställer.

Det är enkelt att hitta till restaurangen eftersom den ligger ett par hundra meter från riksväg 8 och utanför restaurangen finns en stor parkering där flertalet bussar och bilar ryms samtidigt. För rullstolsbundna är det enkelt ta sig in i restaurangen.

Hos oss finns två toaletter varav en är handikappanpassad. Skötbord finns om det efterfrågas.

Om er grupp är intresserad av att få en presentation om växthusrestaurangen på plats så är det möjligt.

Fester, bröllop & minnesstunder